dimarts, 21 d’octubre del 2008

La disfressa de JEDI




JEDI

La disfressa de la Princesa LEIA ORGANA






PRINCESA LEIA ORGANA

dilluns, 20 d’octubre del 2008

La disfressa de la Princesa PADME AMIDALA




PRINCESA PADME AMIDALA

CARNAVAL 2009


Hola, joves Jedis, Princeses Padme Amidala i Leias; benvinguts a l´Escola de les Galàxies!
Us voleu unir a la resistència contra l´Imperi Galàctic?
Aquesta és la vostra oportunitat si voleu viure aventures i lluitar contra l´avorriment imposat pel costat fosc de la força.
Seran dos dies de rua al costat correcte de la força i del ritme dels estels del Carnaval més galàctic que aquesta part de l´univers ha conegut: el diumenge 22 i el dimarts 24 de febrer.
Ara i fins el dia 15 de novembre estaràs a temps d´ iniciar-te fent una pre-inscripció de 40€ i posteriorment, cap a finals del mes de desembre el segon pagament de 45 € al número de compte 2100-0077-99-0200495096 de “La Caixa”. En total són 85 € (aproximadament) que inclouen el teu vestit, tant de Jedi,com de Princesa Padme Amidala o de Princesa Leia, perruca per a les princeses, espases de llum per als jedis, begudes, galetes i altres complements perquè durant aquests dos dies no et falti de res. També està inclòs el mitjà de transport que farem servir durant la celebració de la Rua. No pot ser un altre que la X-Wing, la millor de la nau de la resistència.
Recordeu que tenim un blog propi on podreu trobar informació complementària a les circulars, fotos, videos, música i on podreu dir la vostra. De fet aquest blog és per a vosaltres i per a les vostres idees. L´adreça és
http://elstrastos.blogspot.com.
Per cert, ets un/a expert en ball?, ets un/a manetes? Posa´t en contacte amb nosaltres, volem aprofitar els teus dons per posar-los en comú amb els altres alumnes de l´escola.
També necessitarem , sobretot les nenes, que ens digueu via telèfon o millor per mail si voleu anar de Princesa Padme Amidala o de Leia. Al blog trobareu unes fotos de les disfresses perquè us en feu una idea.
Tel de contacte 93.811.06.83 de 21 hores a les 22 hores o bé al e.mail
elstrastos@gmail.com.
Que la força us acompanyi!!!!!!