dijous, 18 de desembre del 2008

Voleu veure com serà la carrossa ?????

Aquest és el primer disseny que hem fet de la carrossa.




Us agrada ?

Vaya currada que s'
ha fet el Toni, oi?

A dins de la carrossa aniran els nens i nenes de P3, P4 i P5.


Aquestes són unes rèpliques de les naus que portarem nosaltres a la carrossa.





dimarts, 16 de desembre del 2008

PER UN ERROR DE TRANSCRIPCIÓ A LA CIRCUL.LAR REPARTIDA AVUI, A ON DIU DIA 28, HA DE DIR DIA 18 DE DESEMBRE

ATENCIÓ REUNIÓ EL DIJOUS 18 A LES 21.30

Hola, joves Jedis, Princeses Padme Amidales i Leies! aquesta ja és una comunicació exclusiva pels membres de la “resistencia”” que està preparant la festa de Carnestoltes; per tant, necessitem que ens confirmeu dues coses

1) Si ets una nena i si no ens ho has dit, digue´ns de quin personatge vols anar: o bé de l´elegant Princesa Padme o sortir com la intrepida Princesa Leia.

2) Necessitem urgentment la teva mida, siguis nen o nena, de cap a peus. També, si necessites alguna talla especial per algún motiu, també ens ho fas saber. Si pot ser ens ho envies via email a elstrastos@gmail.com i si no pots truca al telèfon 93.811.06.83 de 21 a 22 hores. Et recordo que és urgent, ja que es tracta de la teva disfressa.

També volem convocar a tots els pares i mares a la reunió de presentació de les disfresses , de la carrossa i d´altres temes com la possibilitat d´organitzar el ball, concretar dies de la rua, novetats, control de la carrossa, etc; ens trobarem el proper dijous dia 18 de desembre a les 21,30 hores a l´escola.
És important la vostra assistència, ja ho sabeu oi?

Us recordem l´adreça del blog on podreu trobar informació complementària a les circulars, fotos, videos, música i on podreu dir la vostra. L´adreça és http://elstrastos.blogspot.com.

Tel de contacte 93.811.06.83 de 21 hores a les 22 hores o bé al e.mail elstrastos@gmail.com.

Seguirem informant

Que la força us acompanyi!!!!!!



Hola jóvenes Jedis, Princesas Padme Amidala y Leias; esta es una comunicación exclusiva para los miembros de nuestro la “resistencia” que está preparando la fiesta de Carnaval; por tanto, necesitamos que nos confirmes dos temas:

1) Si eres una niña, si no lo has comunicado, dinos de que personaje quieres disfrazarte: o bien de la elegante Princesa Padme o prefieres salir como la intrepida Princesa Leia.

2) Necesitamos urgentemente tu altura, seas niño o niña, de la cabeza a los pies. También, si necesitas alguna talla especial por algún motivo, nos lo haces saber. Si puedes nos lo envias mediante e-mail a elstrastos@gmail.com y si no puedes, llama al 93.811.06.83 de 21 a 22 hores. Es urgente ya que se trata de tu disfraz.

También queremos convocar a todos los padres y madres a la reunion de presentacion de los disfraces y de la carroza y otros temas como la posibilidad de organizar el baile, concretar los días de la rua, novedades, control de carroza, etc; nos encontraremos el próximo jueves dia 18 de diciembre a las 21,30 en la escuela. Es importante vuestra asistencia, pero ya lo sabéis,¿verdad?

Os recordamos la dirección del blog donde podréis encontrar información complementaria a las circulares, fotos, videos, música y donde podéis dar vuestra opinión.La dirección es http://elstratos.blogspot.com.

Tel de contacto 93.811.06.83 de 21 horas a les 22 horas o bien al e-mail elstrastos@gmail.com.

Seguiremos informando

Que la fuerza os acompañe!!!!!!!

dimarts, 9 de desembre del 2008

Ja tenim les disfresses !!!!


Hola a tots i a totes !!!!!

Ja ens han passat les mostres de les disfresses pel proper Carnestoltes ... A veure què us sembla !!!

Les noies, ja podeu començar a decidir quina de les dues disfresses voleu. Properament, convocarem als pares a la primera reunió i ja haurieu d'informar de la vostre decisió.