dimecres, 21 d’octubre del 2009

Les cròniques de Narnia

Hola de nou, joves aventurers. Benvinguts a l´Escola de la fantasia i la il.lusió !


Voleu afegir-vos a protagonitzar grans aventures a un país on la imaginació no té límits i on els somnis es fan realitat? on abunden criatures mitológiques amb les que pots establir una amistat?


Aquesta és la vostra oportunitat !
Si voleu viure totes aquestes aventures només heu de creuar un armari ben gros que us endurà a un altre món on el temps no existeix i seràs un narnià més.


Sí, heu llegit bé. Aquest any, anirem disfressats de "Las Crónicas de Narnia".


Seran dos dies de rua al costat del rober i del ritme dels estels del Carnaval més màgic que aquesta part del nostre món ha conegut: el diumenge 14 i el dimarts 16 de febrer.


Ara i fins el dia 15 de novembre estaràs a temps d´iniciar-te fent una pre-inscripció de 45€ i, posteriorment, cap a finals del mes de desembre el segon pagament de 45 € al número de compte 2100-0077-99-0200495096 de “La Caixa” (heu de posar el nom nen/nena i el curs). En total són 90 € (aproximadament) que inclouen el teu vestit, begudes, galetes i altres complements perquè durant aquests dos dies no et falti de res.


En quant a la disfressa, els nois podreu escollir entre la del Rei Peter (amb escut i espasa) i el Príncep Caspian (amb espasa). per la seva part, les noies podreu escollir entre la valenta Reina Lucy o la guerrera Reina Susan (amb arc i fletxa). Un co pfeu l'ingrés, recordeu d'enviar un mail a "elstrastos@gmail.com" dient-nos el vostre nom i curs i la disfressa que heu escollit (també podeu trucar al telèfon 667215338).


També està inclòs el mitjà de transport que farem servir durant la celebració de la Rua. No pot ser un altre que el carruatge de la malvada Bruixa Blanca. Per poder construir aquesta carrossa, necessitem de pares/mares que siguin 'manetes' i ens ajudin.


De la mateixa manera, volem trobar pares i mares que ens ajudin a preparar el ball Poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Us adjuntem fotografies per a que us feu una idea de com seran les disfresses.

Reina Lucy



Rei Peter - Príncep Caspian - Reina Susan


Reina Susan




Príncep Caspian


Més endavant us mostrarem com seran les vostres disfresses ...

Fins la propera ... i ANIMEU-VOS a participar.

La Organització.