dijous, 18 de desembre del 2008

Voleu veure com serà la carrossa ?????

Aquest és el primer disseny que hem fet de la carrossa.




Us agrada ?

Vaya currada que s'
ha fet el Toni, oi?

A dins de la carrossa aniran els nens i nenes de P3, P4 i P5.


Aquestes són unes rèpliques de les naus que portarem nosaltres a la carrossa.





dimarts, 16 de desembre del 2008

PER UN ERROR DE TRANSCRIPCIÓ A LA CIRCUL.LAR REPARTIDA AVUI, A ON DIU DIA 28, HA DE DIR DIA 18 DE DESEMBRE

ATENCIÓ REUNIÓ EL DIJOUS 18 A LES 21.30

Hola, joves Jedis, Princeses Padme Amidales i Leies! aquesta ja és una comunicació exclusiva pels membres de la “resistencia”” que està preparant la festa de Carnestoltes; per tant, necessitem que ens confirmeu dues coses

1) Si ets una nena i si no ens ho has dit, digue´ns de quin personatge vols anar: o bé de l´elegant Princesa Padme o sortir com la intrepida Princesa Leia.

2) Necessitem urgentment la teva mida, siguis nen o nena, de cap a peus. També, si necessites alguna talla especial per algún motiu, també ens ho fas saber. Si pot ser ens ho envies via email a elstrastos@gmail.com i si no pots truca al telèfon 93.811.06.83 de 21 a 22 hores. Et recordo que és urgent, ja que es tracta de la teva disfressa.

També volem convocar a tots els pares i mares a la reunió de presentació de les disfresses , de la carrossa i d´altres temes com la possibilitat d´organitzar el ball, concretar dies de la rua, novetats, control de la carrossa, etc; ens trobarem el proper dijous dia 18 de desembre a les 21,30 hores a l´escola.
És important la vostra assistència, ja ho sabeu oi?

Us recordem l´adreça del blog on podreu trobar informació complementària a les circulars, fotos, videos, música i on podreu dir la vostra. L´adreça és http://elstrastos.blogspot.com.

Tel de contacte 93.811.06.83 de 21 hores a les 22 hores o bé al e.mail elstrastos@gmail.com.

Seguirem informant

Que la força us acompanyi!!!!!!



Hola jóvenes Jedis, Princesas Padme Amidala y Leias; esta es una comunicación exclusiva para los miembros de nuestro la “resistencia” que está preparando la fiesta de Carnaval; por tanto, necesitamos que nos confirmes dos temas:

1) Si eres una niña, si no lo has comunicado, dinos de que personaje quieres disfrazarte: o bien de la elegante Princesa Padme o prefieres salir como la intrepida Princesa Leia.

2) Necesitamos urgentemente tu altura, seas niño o niña, de la cabeza a los pies. También, si necesitas alguna talla especial por algún motivo, nos lo haces saber. Si puedes nos lo envias mediante e-mail a elstrastos@gmail.com y si no puedes, llama al 93.811.06.83 de 21 a 22 hores. Es urgente ya que se trata de tu disfraz.

También queremos convocar a todos los padres y madres a la reunion de presentacion de los disfraces y de la carroza y otros temas como la posibilidad de organizar el baile, concretar los días de la rua, novedades, control de carroza, etc; nos encontraremos el próximo jueves dia 18 de diciembre a las 21,30 en la escuela. Es importante vuestra asistencia, pero ya lo sabéis,¿verdad?

Os recordamos la dirección del blog donde podréis encontrar información complementaria a las circulares, fotos, videos, música y donde podéis dar vuestra opinión.La dirección es http://elstratos.blogspot.com.

Tel de contacto 93.811.06.83 de 21 horas a les 22 horas o bien al e-mail elstrastos@gmail.com.

Seguiremos informando

Que la fuerza os acompañe!!!!!!!

dimarts, 9 de desembre del 2008

Ja tenim les disfresses !!!!


Hola a tots i a totes !!!!!

Ja ens han passat les mostres de les disfresses pel proper Carnestoltes ... A veure què us sembla !!!

Les noies, ja podeu començar a decidir quina de les dues disfresses voleu. Properament, convocarem als pares a la primera reunió i ja haurieu d'informar de la vostre decisió.


dimarts, 21 d’octubre del 2008

La disfressa de JEDI




JEDI

La disfressa de la Princesa LEIA ORGANA






PRINCESA LEIA ORGANA

dilluns, 20 d’octubre del 2008

La disfressa de la Princesa PADME AMIDALA




PRINCESA PADME AMIDALA

CARNAVAL 2009


Hola, joves Jedis, Princeses Padme Amidala i Leias; benvinguts a l´Escola de les Galàxies!
Us voleu unir a la resistència contra l´Imperi Galàctic?
Aquesta és la vostra oportunitat si voleu viure aventures i lluitar contra l´avorriment imposat pel costat fosc de la força.
Seran dos dies de rua al costat correcte de la força i del ritme dels estels del Carnaval més galàctic que aquesta part de l´univers ha conegut: el diumenge 22 i el dimarts 24 de febrer.
Ara i fins el dia 15 de novembre estaràs a temps d´ iniciar-te fent una pre-inscripció de 40€ i posteriorment, cap a finals del mes de desembre el segon pagament de 45 € al número de compte 2100-0077-99-0200495096 de “La Caixa”. En total són 85 € (aproximadament) que inclouen el teu vestit, tant de Jedi,com de Princesa Padme Amidala o de Princesa Leia, perruca per a les princeses, espases de llum per als jedis, begudes, galetes i altres complements perquè durant aquests dos dies no et falti de res. També està inclòs el mitjà de transport que farem servir durant la celebració de la Rua. No pot ser un altre que la X-Wing, la millor de la nau de la resistència.
Recordeu que tenim un blog propi on podreu trobar informació complementària a les circulars, fotos, videos, música i on podreu dir la vostra. De fet aquest blog és per a vosaltres i per a les vostres idees. L´adreça és
http://elstrastos.blogspot.com.
Per cert, ets un/a expert en ball?, ets un/a manetes? Posa´t en contacte amb nosaltres, volem aprofitar els teus dons per posar-los en comú amb els altres alumnes de l´escola.
També necessitarem , sobretot les nenes, que ens digueu via telèfon o millor per mail si voleu anar de Princesa Padme Amidala o de Leia. Al blog trobareu unes fotos de les disfresses perquè us en feu una idea.
Tel de contacte 93.811.06.83 de 21 hores a les 22 hores o bé al e.mail
elstrastos@gmail.com.
Que la força us acompanyi!!!!!!

divendres, 1 de febrer del 2008

Llistat de control de nens Carnestoltes 2008

Informació pels pares


Us adjunto els fulls amb els nens / nenes que teniu assignats cada un de vosaltres per a que els controleu, i sobre tot, al final de la Rua estigueu atents quan els vinguin a recollir.

Llistat del diumenge


Llistat del dimarts


dimecres, 30 de gener del 2008

Mercadillo de les disfresses ...

Hola pares,

després de donar totes les disfresses, hem vist que ha sobrat algun element d'alguna disfressa (igual se'ns ha passat i no us ho hem donat...).

A continuació, us descriuré el que s'hauria de tenir per a cada disfressa. Si us plau, si us falta quelcom, truqueu al Xavi Celma al telèfon 93.811.06.83.

Si pel contrari, ja teniu tot i creieu que podeu canviar algun element de la disfressa, feu la sol·licitud al "Mercadillo Els Trastos" (entreu al foro i comenceu a oferir canvis als altres pares ... Exemple: canvio sabata de Danny del número 32, per una del número 35)

Què us sembla ? Doncs endavant !!!!



Danny Succo
vestit: pantaló negre, samarreta blanca
jaqueta negre de la mateixa talla que el vestit
sabates negres
mitjons blancs
ulleres
una pinta
dos pots de spray negre

Sandy
vestit
sabates blanques
mitjons blancs
ulleres roses
perruca llisa

PinkLady
vestit: pantalons negres, samarreta rosa i mocador rosa
jaqueta negre de la mateixa talla que el vestit.
sabates negres
ulleres de color fuxia
perruca arrissada


Últimes fotografies de la carrossa

Hola compis !!!!!

Us adjunto les últimes fotografies de l'estat de la carrossa. El dibuix que veureu és el primer que va fer el nostre estimat Albert i que va servir com a model per a la creació de la carrossa.



Les següents ja són fotografies del cotxe ...



dimarts, 29 de gener del 2008

Recorregut de la Rua del Carnestoltes 2008

Per a qui encara no ho sàpiga, aquest any s'ha canviat el recorregut de la Rua. Serà el següent (pel dos dies):

  • Santiago Russinyol. Heu d'estar a les 15:45h, ja que sortim a les 16:00h.
  • Jesús
  • Cap de la Vila
  • Parellades
  • Bonaire
  • Passeig
  • carrer Espanya
  • Plaça Espanya
  • Espalter
  • Sant Francesc
  • Cap de la Vila
  • Angel Vidal. Finalització de la Rua a les 17:45h aproximadament.
Els nens i nenes es recolliran als jardins de El Retiro, on podreu assistir a la festa que s'organitza cada any. Demanem, sobretot el diumenge, que vigileu per la integritat de les disfresses, ja que el dimarts tornem a sortir.

Salutacions a tots.



dilluns, 28 de gener del 2008

Llistat de pares que acompanyaran la carrossa

Us adjuntem la llista de pares que acompanyaran a la carrossa aquest any (si cliqueu a sobre, la imatge es farà més gran).



  1. Aquest any, com a gran novetat, l´Ajuntament exigirà acreditació als pares i mares que acompanyin els infants durant el trajecte. Aquesta acreditació la facilitarà l'Ajuntament i aquelles persones que vulguin acompanyar la carrossa i no disposin d´aquesta, seran els agentsordre públic els que els impediran el pas (Recordem que la majoria del trajecte de la Rua estarà vallat i no es podrà accedir).
  2. A més a més, nosaltres deixarem en prèstec un polars negres amb l'anagrama de la nostre Colla "Els Trastos" a cada un dels pares que acompanyin a la carrossa durant el trajecte.
  3. Davant el gran nombre de peticions per acompanyar els infants durant el recorregut, s’ha decidit que els pares i mares interessats es repartiran entre diumenge i dimarts. Les úniques persones que sortiran ambdós dies seran les persones encarregades del ball, els pares i mares que porten menors de tres anys (obligatori per part de l´Ajuntament) i dos responsables de la Colla.


divendres, 25 de gener del 2008

MISSATGE URGENT ENTREGA DISFRESSES

Per un problema amb l´estampació de les caçadores dels nens i nenes, no podrem repartir les disfresses el dilluns 28. Per tant, les repartirem el DIMECRES 30 de 17,30 a les 19,30 al menjador de l´Escola.

Si us plau, comenteu aquest canvi a les persones que sapigueu que surten al Carnaval i disculpeu les molèsties ocasionades.Gràcies.

L´Organització

dimecres, 16 de gener del 2008

Últimes notícies

RECORDATORI !!!!

Aquells que encara no ho hagin fet, abans del 20 de Gener haureu de realitzar el segon pagament de 40€ al compte corrent de "La Caixa" 2100-0077-99-0200495096 .


Aquestes són les dates que heu d'apuntar-vos.

==> 22 de Gener, dimarts. Aquest dia, a les 21:30h, ens trobarem a l'escola per comentar-vos els últims detalls del Carnestoltes. ÉS MOLT IMPORTANT ASSISTIR-HI.

==> 28 de Gener, dilluns. Entregarem les disfresses de 17:30 a 19:30h a la mateixa escola.

==> 27 de Gener, diumenge. Tothom està convidat a jugar al Quinto Carnavaler que es fa a la Societat "El Retiro". Qui no hagi anat mai li recomanem que ho faci, es passa una estona molt divertida. Horari: de 18:00 a 22:00h.

==> 2 de Febrer, dissabte. Ens trobarem a l'escola a les 17:00h per omplir les bosses de confetti que utilitzarem per llençar durant la Rua. És molt important que vingueu. Contra més siguem, abans acabarem !!!!!



dilluns, 14 de gener del 2008

Noves fotos de l'evolució de la carrossa

Ei !!!!!!!

Fa temps que no us expliquem com va la carrossa, oi?

Doncs bé, aquí teniu la mostra... veureu que això ja comença a agafar forma.





Fins i tot
algun dels vostres col·legues ha vingut a ajudar. Quina currada !!!

Fins la propera comunicació.