dilluns, 28 de gener del 2008

Llistat de pares que acompanyaran la carrossa

Us adjuntem la llista de pares que acompanyaran a la carrossa aquest any (si cliqueu a sobre, la imatge es farà més gran).



  1. Aquest any, com a gran novetat, l´Ajuntament exigirà acreditació als pares i mares que acompanyin els infants durant el trajecte. Aquesta acreditació la facilitarà l'Ajuntament i aquelles persones que vulguin acompanyar la carrossa i no disposin d´aquesta, seran els agentsordre públic els que els impediran el pas (Recordem que la majoria del trajecte de la Rua estarà vallat i no es podrà accedir).
  2. A més a més, nosaltres deixarem en prèstec un polars negres amb l'anagrama de la nostre Colla "Els Trastos" a cada un dels pares que acompanyin a la carrossa durant el trajecte.
  3. Davant el gran nombre de peticions per acompanyar els infants durant el recorregut, s’ha decidit que els pares i mares interessats es repartiran entre diumenge i dimarts. Les úniques persones que sortiran ambdós dies seran les persones encarregades del ball, els pares i mares que porten menors de tres anys (obligatori per part de l´Ajuntament) i dos responsables de la Colla.


3 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola Soy Lucy Culpepper madre de Naomi en P5A. Estoy apuntada en la lista el día domingo. Si alguien de martes quiere cambiar conmigo puedo cambiar. A mi da igual (estoy muy contenta cualquier día).

Anònim ha dit...

Hola Lucy,

vuelve a mirar la hoja, tú sales el martes (está en color azul).

Un saludo

Unknown ha dit...

Perdona...quiero decir el opuesto :) Que salgo el martes y si hay alguien que sale domingo y no puede, yo puedo cambiar. Movil:679782057