dimecres, 30 de gener del 2008

Mercadillo de les disfresses ...

Hola pares,

després de donar totes les disfresses, hem vist que ha sobrat algun element d'alguna disfressa (igual se'ns ha passat i no us ho hem donat...).

A continuació, us descriuré el que s'hauria de tenir per a cada disfressa. Si us plau, si us falta quelcom, truqueu al Xavi Celma al telèfon 93.811.06.83.

Si pel contrari, ja teniu tot i creieu que podeu canviar algun element de la disfressa, feu la sol·licitud al "Mercadillo Els Trastos" (entreu al foro i comenceu a oferir canvis als altres pares ... Exemple: canvio sabata de Danny del número 32, per una del número 35)

Què us sembla ? Doncs endavant !!!!



Danny Succo
vestit: pantaló negre, samarreta blanca
jaqueta negre de la mateixa talla que el vestit
sabates negres
mitjons blancs
ulleres
una pinta
dos pots de spray negre

Sandy
vestit
sabates blanques
mitjons blancs
ulleres roses
perruca llisa

PinkLady
vestit: pantalons negres, samarreta rosa i mocador rosa
jaqueta negre de la mateixa talla que el vestit.
sabates negres
ulleres de color fuxia
perruca arrissada


Últimes fotografies de la carrossa

Hola compis !!!!!

Us adjunto les últimes fotografies de l'estat de la carrossa. El dibuix que veureu és el primer que va fer el nostre estimat Albert i que va servir com a model per a la creació de la carrossa.



Les següents ja són fotografies del cotxe ...



dimarts, 29 de gener del 2008

Recorregut de la Rua del Carnestoltes 2008

Per a qui encara no ho sàpiga, aquest any s'ha canviat el recorregut de la Rua. Serà el següent (pel dos dies):

  • Santiago Russinyol. Heu d'estar a les 15:45h, ja que sortim a les 16:00h.
  • Jesús
  • Cap de la Vila
  • Parellades
  • Bonaire
  • Passeig
  • carrer Espanya
  • Plaça Espanya
  • Espalter
  • Sant Francesc
  • Cap de la Vila
  • Angel Vidal. Finalització de la Rua a les 17:45h aproximadament.
Els nens i nenes es recolliran als jardins de El Retiro, on podreu assistir a la festa que s'organitza cada any. Demanem, sobretot el diumenge, que vigileu per la integritat de les disfresses, ja que el dimarts tornem a sortir.

Salutacions a tots.



dilluns, 28 de gener del 2008

Llistat de pares que acompanyaran la carrossa

Us adjuntem la llista de pares que acompanyaran a la carrossa aquest any (si cliqueu a sobre, la imatge es farà més gran).



  1. Aquest any, com a gran novetat, l´Ajuntament exigirà acreditació als pares i mares que acompanyin els infants durant el trajecte. Aquesta acreditació la facilitarà l'Ajuntament i aquelles persones que vulguin acompanyar la carrossa i no disposin d´aquesta, seran els agentsordre públic els que els impediran el pas (Recordem que la majoria del trajecte de la Rua estarà vallat i no es podrà accedir).
  2. A més a més, nosaltres deixarem en prèstec un polars negres amb l'anagrama de la nostre Colla "Els Trastos" a cada un dels pares que acompanyin a la carrossa durant el trajecte.
  3. Davant el gran nombre de peticions per acompanyar els infants durant el recorregut, s’ha decidit que els pares i mares interessats es repartiran entre diumenge i dimarts. Les úniques persones que sortiran ambdós dies seran les persones encarregades del ball, els pares i mares que porten menors de tres anys (obligatori per part de l´Ajuntament) i dos responsables de la Colla.


divendres, 25 de gener del 2008

MISSATGE URGENT ENTREGA DISFRESSES

Per un problema amb l´estampació de les caçadores dels nens i nenes, no podrem repartir les disfresses el dilluns 28. Per tant, les repartirem el DIMECRES 30 de 17,30 a les 19,30 al menjador de l´Escola.

Si us plau, comenteu aquest canvi a les persones que sapigueu que surten al Carnaval i disculpeu les molèsties ocasionades.Gràcies.

L´Organització

dimecres, 16 de gener del 2008

Últimes notícies

RECORDATORI !!!!

Aquells que encara no ho hagin fet, abans del 20 de Gener haureu de realitzar el segon pagament de 40€ al compte corrent de "La Caixa" 2100-0077-99-0200495096 .


Aquestes són les dates que heu d'apuntar-vos.

==> 22 de Gener, dimarts. Aquest dia, a les 21:30h, ens trobarem a l'escola per comentar-vos els últims detalls del Carnestoltes. ÉS MOLT IMPORTANT ASSISTIR-HI.

==> 28 de Gener, dilluns. Entregarem les disfresses de 17:30 a 19:30h a la mateixa escola.

==> 27 de Gener, diumenge. Tothom està convidat a jugar al Quinto Carnavaler que es fa a la Societat "El Retiro". Qui no hagi anat mai li recomanem que ho faci, es passa una estona molt divertida. Horari: de 18:00 a 22:00h.

==> 2 de Febrer, dissabte. Ens trobarem a l'escola a les 17:00h per omplir les bosses de confetti que utilitzarem per llençar durant la Rua. És molt important que vingueu. Contra més siguem, abans acabarem !!!!!



dilluns, 14 de gener del 2008

Noves fotos de l'evolució de la carrossa

Ei !!!!!!!

Fa temps que no us expliquem com va la carrossa, oi?

Doncs bé, aquí teniu la mostra... veureu que això ja comença a agafar forma.





Fins i tot
algun dels vostres col·legues ha vingut a ajudar. Quina currada !!!

Fins la propera comunicació.