divendres, 29 de gener del 2010

Algunes fotografies de la carrossa

Us adjunto algunes de les fotografies que hem fet a la carrossa.
Esperem que us agradi...



Calendari de Carnestoltes

Hola!
Aquesta ja és l´última comunicació abans del Carnestoltes, per tant, anem a recordar alguns punts importants i a posar dates a la festa:

1/ Entrega disfresses divendres dia 5 de febrer de 17,30 fins a les 19,30 hores a l´escola. Qui ho necessiti, hi haurà una persona disponible per arrenjaments (la quota és de 10 euros, es faci el que es faci -Sra. Fina 93 894 25 38-).

2/ Diumenge 7 de febrer Quinto Carnavaler a la Societat “El Retiro”.

3/ Dissabte 13 de febrer, ens trobarem a l´escola a les 17 hores per omplir les bosses de confetti. Porteu pales de platja.

4/ Diumenge 14 de febrer. Primera Rua a les 16 hores. Ens trobarem a les 15,30 al carrer Santiago Rusiñol. Al finalitzar la rua, festa a la Societat Recreativa “El Retiro”.

5/ Dimarts 16 de febrer. Segona Rua, a la mateixa hora i lloc que el diumenge. Festa de cloenda pels nens/nes a la Societat.

Aquest any, continuant la política de l´any passat, l´Ajuntament està reduint DRÀSTICAMENT el nombre de pares/mares que podran acompanyar als infants durant la Rua. Aquells pares que no estiguin encarregats dels control de la Rua i que no estigueu convenientment acreditats, si us plau, no heu de seguir la carrossa durant tot el trajecte: Carrer Jesús, Cap de la Vila, Parellades, Bonaire, Pso. La Ribera, Carrer Espanya, Espalter, Sant Francesc, Cap de la Vila i Angel Vidal (Retiro)..

Salutacions.

dilluns, 18 de gener del 2010

Col·laboració dels pares i les mares

Bona nit a tothom,

Como os informamos el día de la reunión, la presencia de los padres que ayudarán en la rúa estará limitada, por lo que los que salgan el Domingo, no podrán salir el Martes. De esta manera, se intentará conseguir que salgan los máximos padres. Como cada año, tendrán preferencia los padres de los alumnos de P3, luego de P4 y los de P5.

A los padres que estén interesados en salir, necesitamos que nos envieis un mail a elstrastos@gmail.com con vuestro nombre y el de vuestros hijos (y el curso), indicando el día que tenéis preferencia en salir.

Saludos a todos.

Notícies fresques ...

Hola de nou, joves aventurers !!!!!

Després de la pausa que hem fet arran de les festes de Nadal, ens posem de nou en moviment per preparar el nostre Carnestoltes.

Primerament, us volem informar, pels que no ho han fet, que s'ha de fer el segon pagament de la quota que tindrà com a data límit el dia 20 de Gener (Per falta de temps, no s'ha enviat un comunicat mitjançant els nens).
Recordem el nº de compte: 2100-0077-99-0200495096

Per una altre banda, aquest divendres dia 15-01, de 14:00 a 15:00h, començaran els assajos pel ball que farem el dia de la rua al Cap de la Vila. Recordem que els nens de P3, P4 i P5 no faran el ball, ja que aniran a la carrossa. Per la resta, no serà obligatori. El que no vulgui, que ho digui i no hi haurà cap problema.
Nota: Necessitem la col·laboració d'algun representant pels assajos.

Per últim, informar que el Toni Bleda, responsable de la construcció de la carrossa, ja ha començat a treballar i necessita molta col·laboració. Qui vulgui ajudar, pot apropar-se a les naus del polígon Mas Alba, davant del Caprabo.

Moltes gràcies a tots. Fins la propera comunicació.

La Organització.