divendres, 29 de gener del 2010

Calendari de Carnestoltes

Hola!
Aquesta ja és l´última comunicació abans del Carnestoltes, per tant, anem a recordar alguns punts importants i a posar dates a la festa:

1/ Entrega disfresses divendres dia 5 de febrer de 17,30 fins a les 19,30 hores a l´escola. Qui ho necessiti, hi haurà una persona disponible per arrenjaments (la quota és de 10 euros, es faci el que es faci -Sra. Fina 93 894 25 38-).

2/ Diumenge 7 de febrer Quinto Carnavaler a la Societat “El Retiro”.

3/ Dissabte 13 de febrer, ens trobarem a l´escola a les 17 hores per omplir les bosses de confetti. Porteu pales de platja.

4/ Diumenge 14 de febrer. Primera Rua a les 16 hores. Ens trobarem a les 15,30 al carrer Santiago Rusiñol. Al finalitzar la rua, festa a la Societat Recreativa “El Retiro”.

5/ Dimarts 16 de febrer. Segona Rua, a la mateixa hora i lloc que el diumenge. Festa de cloenda pels nens/nes a la Societat.

Aquest any, continuant la política de l´any passat, l´Ajuntament està reduint DRÀSTICAMENT el nombre de pares/mares que podran acompanyar als infants durant la Rua. Aquells pares que no estiguin encarregats dels control de la Rua i que no estigueu convenientment acreditats, si us plau, no heu de seguir la carrossa durant tot el trajecte: Carrer Jesús, Cap de la Vila, Parellades, Bonaire, Pso. La Ribera, Carrer Espanya, Espalter, Sant Francesc, Cap de la Vila i Angel Vidal (Retiro)..

Salutacions.