dimarts, 17 de febrer del 2009

FITXES DE LES DISFRESSES, LEIA

PRINCESA LEIA

1/ Aquesta disfressa, com a complements porta la perruca i el “blaster” (pistola). La perruca hauria de tapar tots el cabells de la nena. Pel que fa al “blaster”, li podeu posar una corretja a una argolla que veureu a la part de baix i així la nena la podrà portar penjada.
2/ La difressa porta el cos, una capa, leagins, cinturó i fundes per les sabates de color platejat.
3/ El tema del maquillatge. No hi ha un maquillatge determinat. Hauria de ser discret però hi podeu possar quelcom brillant (estem a Carnaval).
4/ Si els voleu posar un coll alt, que sigui de color blanc.
5/ Per qualsevol problema recordeu que al Blog (elstrastos.blogspot.com) o per e-mail podeu adressar-nos un missatge elstrastos@gmail.com
6/ Recordeu que com a novetat, hem contactat amb una modista que per un preu unitari de 10 € us podrà fer aquells petits arrengaments que necessiteu. Tel 93 .894.25.38 Plaça Doctor Robert 1 i pregunteu per la Fina. Quan abans hi aneu, millor .

1/ Este disfraz, los complementos que lleva son la peluca y un “blaster” (pistola). La peluca debería tapar todo el cabello de las niñas. Por lo que hace al “blaster”, le podéis poner un correa en una argolla que encontraréis en la parte de abajo y así la niña la podrá llevar colgada.
2/ El disfraz consta del cuerpo, capa, leagins, cinturon y fundas para los zapatos de color plateado.
3/ El tema del maquillaje. No existe un maquillaje determinado para este disfraz. Tendría que ser discreto pero podéis poner algo de brillo (estamos en Carnaval).
4/ Si queréis ponerles un cuello cisne que sea de color blanco.
5/ Para qualquier problema, recordad que podéis contactar mediante el Blog (elstrastos.blogspot.com) o bien enviar un e-mail a elstrastos@gamil.com.
6/ Recordad que como novedad hemos contactado con una modista que por precio unitario de 10 € os podrá realizar aquellos pequeños arreglos que necesitéis. Tel 93.894.25.38, Plaça Doctor Robert 1 y preguntad por Fina. Cuanto antes vayáis,mejor.