dimarts, 17 de febrer del 2009

FITXES DE LES DISFRESSES, PADME AMIDALA

QUEEN PADME AMIDALA

1/ Aquesta disfressa no porta cap complement.
2/ Un tema important és el maquillatge. Heu de venir a la Rua amb la base blanca de la cara preparada segons la fotocòpia adjunta. Els llavis i la piga ja els hi pintarem a la Rua. Heu de ser-hi a les 15.15 per maquillar-les.
3/ Pel que fa el casquet, els cabells de la nena no s´ han de veure.
4/ Les sabates són de Can Cubillos ( C/ Major cantonada C/ Nou ). Teniu la possibilitat de canviar-les fins el proper dilluns dia 16 / 2 / 09.
5/ Per qualsevol problema recordeu que al Blog (elstrastos.blogspot.com) o per e-mail podeu adressar-nos un missatge elstrastos@gmail.com
6/ Recordeu que com a novetat, hem contactat amb una modista que per un preu unitari de 10 € us podrà fer aquells petits arrengaments que necessiteu. Tel 93 .894.25.38 Plaça Doctor Robert 1 i pregunteu per la Fina. Quan abans hi aneu, millor .

1/ Este disfraz no lleva ningún complemento.
2/ Un tema importante es el maquillaje. Tenéis que venir a la Rua con la base blanca de la cara preparada segun fotocopia adjunta. Los labios y los lunares se pintarán una vez allí. Tenéis que estar en la Rua a las 15.15 para maquillarlas.
3/ Por lo que se refiere al gorro los cabellos de las niñas no deben ser visibles.
4/ Los zapatos son de Can Cubillos ( C/ Major esquina C/ Nou ). Tenéis la posibilidad de canviarlas hasta el próximo lunes dia 16 / 2 / 09.
5/ Para qualquier problema, recordad que podéis contactar mediante el Blog (elstrastos.blogspot.com) o bien enviar un e-mail a elstrastos@gamil.com.
6/ Recordad que como novedad hemos contactado con una modista que por precio unitario de 10 € os podrá realizar aquellos pequeños arreglos que necesitéis. Tel 93.894.25.38, Plaça Doctor Robert 1 y preguntad por Fina. Cuanto antes vayáis,mejor.