dilluns, 9 de febrer del 2009

RECORDATORI I ENTREGA DE DISFRESSES

Hola! aquesta ja és l´ última comunicació abans del Carnestoltes per tant anem a recordar alguns punts importants i a posar dates a la festa:
1/ Recordeu realitzar, aquells que no l´han fet, el segon pagament de 45 € a la C/C 2100-0077-99-0200495096 indicant el nom del nen/a, el mes aviat possible.
2/ Dates a recordar:
1/ Reunió informativa dia 12 de febrer a les 21,30 a l´escola. ÉS MOLT IMPORTANT ASSISTIR-HI.
2/ Entrega disfresses divendres dia 13 de febrer de 17,30 fins a les 19,30 hores a l´escola.
3/ Diumenge 15 de febrer Quinto Carnavaler a la Societat “El Retiro”
4/ Dissabte 21 de febrer, ens trobarem a l´escola a les 17 hores per omplir les bosses de confetti. Porteu pales de platja.
5/ Primera Rua diumenge 22 de febrer a les 16 hores. Ens trobarem a les 15,45 al C/ Santiago Rusiñol. Posteriorment festa a la Societat Recreativa “El Retiro”.
6/ Dimarts 24 de febrer, segona Rua, a la mateixa hora i lloc que el diumenge. Festa de cloenda pels nens/nes a la Societat.
3/ Aquest any, continuant la política de l´any passat, l´Ajuntament esta reduint DRÀSTICAMENT, el nombre de pares/mares que podran acompanyar als infants durant la Rua. Actualment encara no sabem el nombre que estaran autoritzats a controlar la Rua, per tant aquells pares que estigueu interessats en realitzar aquesta funció, comunique-la via e-mail o telèfon , en el ben entès que tindran prioritat aquells que tenen els infants a infantil , posteriorment els de primària i per últim els de secundària. Aquells pares que no estiguin encarregats dels control de la Rua i que no estigueu convenientment acreditats, si us plau, no heu de seguir la carrossa durant tot el trajecte.
Us recordem l´adreça del blog on podreu trobar informació complementària a les circulars, fotos, videos, música i on podreu dir la vostra. L´adreça és http://elstrastos.blogspot.com.
Tel de contacte 93.811.06.83 de 21 hores a les 22 hores o bé al e.mail elstrastos@gmail.com.

Hola, ésta ya es la última comunicación antes del Carnaval, por tanto vamos a recordar algunos puntos importantes y a a ponerle fechas a la celebración:
1/ Recordar realizar, aquellos que no lo habéis hecho, el segundo pago de 45 € a la C/C 2100-0077-99-0200495096 indicando el nombre del niño/a lo antes posible.
2/ Fechas a recordar
1/ Reunión informativa dia 12 de febrero a las 21,30 en la escuela. ES MUY IMPORTANTE ASISTIR.
2/ Entrega de los disfraces viernes dia 13 de febrero de las 17,30 horas hasta las 19,30 en la escuela.
3/ Domingo 15 de febrero por la tarde, “Quinto Carnavaler” (bingo) en la Societat Recreativa El Retiro.
4/ Sábado 21 de febrero, nos encontraremos en la escuela a las 17 horas con el fin de llenar bolsas de confetti. Traed palas de playa.
5/ Primera Rua domingo dia 3 22 de febrero a las 16 horas. Nos reuniremos a las 15.45 en la C/ Santiago Rusiñol. Posteriormente fiesta en el Retiro.
6/ Martes 5 24 de febrero, segunda Rua, a la misma hora y lugar que el domingo. Fiesta final para los niños/as en la Sociedad.
3/ Este año, continuando la política del año pasado, el Ayuntamiento está reduciendo DRASTICAMENTE el número de padres/madres que podran acompañar a los niños/as durante la Rua. Actualmente aún no sabemos el número que estaran autorizados a controlar la Rua, por tanto, aquellos padres que estéis interesados en realizar esta función, comunicadlo via e-mail o bien por teléfono, entendiendo que tendrán prioriodad aquellos que tienen niños en infantil, posteriormente en primaria y por último en secundaria..Aquellos padres/madres que no estéis encargados dels control de la Rua y que no estéis convenientemente acreditados, por favor, abstenerse de seguir la carroza durante todo el trayecto.
Os recordamos la dirección del blog donde podréis encontrar información complementaria a las circulares, fotos, videos, música y donde podéis dar vuestra opinión.La dirección es http://elstratos.blogspot.com.Tel de contacto 93.811.06.83 de 21 horas a les 22 horas o bien al e-mail elstrastos@gmail.com